Изберете страница

Доставка

Цени за доставка

Поръчки над 70 лвБЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА СЪС СПИДИ

Поръчки до офис на ЕКОНТ – 7.50 лв

Поръчки до офис или до адрес със СПИДИ – според тарифата на куриерската фирма

Срок за доставка

Доставките се извършват от 1 до 3 дни след приемане на поръчката. В зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, в което трябва да бъде доставен, срокът може да бъде увеличен. Наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми.

Аптеки Kapharma използва куриерска фирма Speedy и Еконт за доставка на всички пратки в страната.

Доставки до Офиси на Speedy и Еконт

При заявяване на поръчка до офис на Speedy/Еконт, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които да приеме своята поръчка. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и се връща обратно в склад на Аптеки Kapharma.

В присъствието на куриера ще имате 15 мин., през които ще можете да разопаковате пратката и да се уверите в нейната цялост и безупречен вид. Ако забележите възможен проблем, предизвикан от транспортирането и до Вас, имате право да откажете пратката, като се обосновете и опишете рекламацията пред куриера.

След приемане на пратката от Ваша страна е невъзможно да се предяви рекламация, настъпила в следствие неправилно транспортиране.

Връщане на продукт

Купувачът има правото да върне продукта в рамките на 14 дни от закупуването му, ако промени мнението си по каквато и да е причина, при условие, че по продукта няма следи от употреба и е в оригиналната си опаковка. Разходите по връщането на пратката се поемат от Клиента. При изпълнение на по-горе описаните условия, след получаване на продукта, www.kapharma.bg се задължава да възстанови на Купувача сумата за върнатия продукт.